martes, 11 de enero de 2011

Activitats del bloc: FET!

Doncs bé, desprès de molt patir i molt currar, el bloc de Súria ja té les activitats fetes, penjades i revisades...ara només queda que us agradin!

1 comentario:

  1. Hola nois i noies de Súria! ara us comentarem el que creiem del vostre bloc:

    L'eslògan: Expressa tot allò que identifica la població.
    La redacció: El llenguatge és entenedor i és original.
    Els continguts s'estructuren correctament.
    Les pestanyes: Com és?
    S'hi troben diferents apartats, l'ordre amb què apareixen els continguts és força adequat. S'entenen molt bé però pensem que la part de les comunicacions hauria de ser més general.
    De què vivim?
    No es diferencien els apartats, tot i que l'ordre que apareixen els continguts és molt adequat i s'entenen bé. Creiem que caldria posar algun apartat per fer més fàcil la recerca d'informació.
    Com ha canviat?
    Es diferencien bé els diferents apartats,el contingut és molt adequat però creiem que cal estructurar la informació de forma més esquemàtica.
    Futurs possibles:
    Els diferents apartats es diferencien bé, el contingut és força adequat i creiem que hi ha alguns continguts que sobren com per exemple l'apartat dels objectius del poble aconseguits s'hauria de reduir perquè fa que resti importància als "futurs possibles".
    Els objectius:
    Comuniquen de manera entenedora perquè serveix el bloc i a qui va dirigit.
    el disseny és molt atractiu, facilita la localització de la informació, les fotografies són adequades als textos i a la localitat i a més a més s'utilitzen altres recursos multimèdia. Molt bona feina =)

    Ara us comentarem les vostres activitats:
    Activitat nº1: "L'enigma"
    S'entén força bé el desenvolupament de l'activitat i es relaciona amb els continguts més significatius de la població. Però, creiem que posaríem la informació bàsica a la mateixa pestanya per tal de facilitar la comprensió de l'activitat (objectius, desenvolupament, avaluació...).

    Activitat nº2: Teatreja a Súria!
    És una activitat que està molt relacionada amb els continguts de la població, i a més a més requereix ordre i organització per part dels alumnes. Trobem a faltar la promoció del treball del medi local i global i us diem el mateix que l'altre activitat, posaríem tota la informació a la mateixa pestanya.

    Activitat nº3: "Dóna la teva opinió"
    S'entén molt bé el desenvolupament de l'activitat i està molt relacionat amb els continguts més significatius de la població. S'ha de buscar informació i és molt important l'ordre i l'organització. Promociona molt el treball del medi local i el medi global. Però, trobem a faltar els objectius, l'avaluació, els continguts treballats, etc. dins de la mateixa pestanya.

    Activitat nº4: "AID"

    S'entén molt bé el desenvolupament de l'activitat, està força relacionada amb els continguts més significatius de la població i a més a més incita a la recerca d'informació per part dels alumnes, però no promociona el treball de medi local i global. I us diem el mateix que l'altre activitat.

    Creiem que heu fet molt bona feina!

    Ànims i endavant! Tres petonets des de Figueres!!

    ResponderEliminar